Ezeldijk logo
City Gate Machelen
City Gate Machelen

Heeren van Diest & Nieuwe Kade

Terug naar overzicht

Start verkoop prachtige appartementen

- 22 juni 2020 - 

Met veel plezier en gepaste trots kondigen wij de lancering aan van gloednieuwe appartementen op Ezeldijk. We lanceren meteen 2 prachtige gebouwen!

 

Wonen aan het water in 'Nieuwe Kade'

Nieuwe Kade is de naam van een wondermooi wit gebouw dat zich situeert aan water. Ieder appartement heeft een prachtig uitzicht op de Demer en de Ezeldijkmolen vanaf z'n zuidelijk georiënteerd terras. Ze zijn alle zeer ruim en luxueus opgevat. Er is de keuze tussen 2 of 3 slaapkamers.


Van de gelijkvloerse appartementen tot de appartementen op de 3 verdieping bouwen we BEN. Dat betekent zeer energiezuinig leven, wat zich absoluut laat voelen in je portefeuille en wat zacht is
voor het milieu.


Op de vierde verdieping bevinden zich 3 schitterende penthouses die zich laten kenmerken door veel woonoppervlakte, grote terrassen, wijde uitzichten en zeer veel lichtinval.
Maar werkelijk alle appartementen in Nieuwe Kade zijn voorzien van een hoogwaardige binnenafwerking die jij als koper helemaal zelf kiest!


Is de woning waar je nu woont te lastig geworden en wil je meer tijd om ten volle te genieten van het leven? Vind weer de tijd om reizen te maken of voluit voor je carrière te gaan, je woonst hier zal immers geen tijdrovend onderhoud vereisen. In Nieuwe Kade hoef je niet in te boeten in luxe en wooncomfort. Integendeel! Je leeft hier ruim, in een nieuwbouwappartement afgewerkt en ingericht naar jouw smaak én op wandelafstand van het centrum en het groen.

 

Stijlvol wonen in de binnenstad met 'Heeren van Diest'

Heeren van Diest is het gebouw dat we bouwen aan de Schoenmakersstraat. De opvallende en stijlvolle architectuur sluit mooi aan bij de vorige fases van Ezeldijk. Al schuilen hier wel verrassende wooneenheden in. Eyecatchers zijn vooral de unieke dakappartementen waarbij we de plafondhoogte opentrekken tot de nok van het dak. Dat resulteert soms in hoogtes van 4 meter en meer! Stel je eens voor hoe ruimtelijk je hier kunt wonen!


Daarnaast bieden we een zeer mooie mix van 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen van gelijkvloers tot 3de verdieping. Je mag dus wel zeggen dat er voor ieder wat wils is.
De leefruimtes richten we hoofdzakelijk naar het binnengebied toe. Hierdoor vindt ieder terras zijn plekje naar de zon dankzij de zuidelijke oriëntatie.


Heeren van Diest is ideaal voor stadsmensen die houden van Diest centrum binnen handbereik maar evenzeer het groen aan hun voeten! Want even de straat oversteken en je staat in prachtig natuurgebied om te wandelen met de hond of een rondje te joggen.


Wie een waardevaste vastgoedbelegging zoekt, zal zeker ook zijn gading vinden in Heeren van Diest. De toplocatie, de kwaliteitsvolle afwerking van de appartementen en het comfort, zullen altijd
huurders weten aan te trekken.

 

Download de brochure

Up-to-date informatie vind je op de website van Immo Diest.
Heb je interesse of een specifieke vraag? Laat het ons weten via het contactformulier.

Brochure

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox

Brochuredownload appartementen

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochures van Heeren van Diest en Nieuwe Kade in je mailbox

Brochuredownload woningen

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox

Brochuredownload Demerpatio

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox