Ezeldijk logo
City Gate Machelen
City Gate Machelen

Start verkoop van Demerpatio

Terug naar overzicht

Start verkoop van Demerpatio

-15 oktober 2021 -

 

Maak kennis met Demerpatio, Ezeldijks gloednieuwe woonaanbod.

Demerpatio verklapt in zijn naam al wat dit gebouw typeert. Het behoort tot de levendige Ezeldijksite waar de Demer aan de voordeur stroomt. Daarnaast heeft het een opmerkelijke patio: een eigen privé, besloten binnenplaats die het gebouw een unieke architectuur met extra groen geeft en zo uitnodigend is om een praatje te slaan met de buren.

Er komen 20 ruime appartementen met keuze uit 2 of 3 slaapkamers. De leefruimtes zijn bijzonder licht en luchtig opgevat onder meer dankzij het daglicht dat altijd langs 2 gevelzijdes binnenkomt. Ga voor een groot terras met privé tuintje of een groot terras met mooi uitzicht op de Demer of het charmante binnengebied.

Wat het ook wordt, alle appartementen hebben een kwalitatieve afwerking, energiezuinige vloerverwarming, grote raampartijen en een ruim terras.

Parkeren kan gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage. Er is ook nog een privé kelderberging voor ieder appartement.

 

Ontzorging

Kiezen voor een nieuwbouwwoonst op Ezeldijk, is kiezen voor gemak. Enerzijds door de praktische en onderhoudsvriendelijke indeling. Anderzijds door de professionele begeleiding van onze klantenbegeleiding doorheen het hele bouwtraject. Je krijgt één aanspreekpersoon die je dossier volledig kent en opvolgt tot oplevering. Jij kiest de afwerkingsmaterialen van je appartement naar eigen smaak bij ons leveranciers. Wij zorgen voor een feilloze uitvoering er van.

 

Voor wie

Het woonaanbod van Ezeldijk is ideaal voor stadsmensen die houden van Diest centrum binnen handbereik maar evenzeer het groen aan hun voeten! Want even de straat oversteken en je staat in prachtig natuurgebied om te wandelen met de hond of een rondje te joggen.

 

Rendabele investering

Demerpatio is ook een waardevaste vastgoedbelegging. De toplocatie, de kwaliteitsvolle afwerking van de appartementen en het comfort, zullen altijd huurders weten aan te trekken.

 

Koop je je eerste en enige woonst? Dan kan dat wellicht aan een verlaagd BTW-tarief van 6% i.p.v. 21%. Voor meer info hierover kun je ons altijd vrijblijvend contacteren.

 

Wil je graag meer lezen en de plannen zien? Download hier alvast de brochure.

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Neem contact.

Up-to-date info over het huidige woonaanbod vind je op de website van Immo Diest.

Brochure

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox

Brochuredownload appartementen

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochures van Heeren van Diest en Nieuwe Kade in je mailbox

Brochuredownload woningen

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox

Brochuredownload Demerpatio

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox