Ezeldijk logo
City Gate Machelen
City Gate Machelen

Kelder in aanbouw

Terug naar overzicht

Ezeldijk goes underground...

- 19 november 2020 -

De coronapandemie houdt ons nog altijd in de greep en dat laat zich op vele vlakken voelen natuurlijk. Toch zijn we blij te melden dat er op de werf van Ezeldijk nog altijd zo hard als mogelijk wordt doorgewerkt.

 

Op de werf…

 

Zo zijn we op de projectzone van fase 3 bezig met de grondwerken van de ondergrondse parking. En dat ziet er best spectaculair uit al was het maar door z'n gigantisch omvang. Hier worden later de appartementsgebouwen 'Heeren van Diest' en 'Nieuwe Kade' gebouwd. Het geheel wordt dus volledig onderkelderd met ruimte voor parkings, bergingen en fietsenstallingen. Niet alleen de bewoners zullen hier hun wagen veilig kunnen stallen. Ook bezoekers zullen gebruik kunnen maken van deze parking. Handig toch !

De Demerwoningen laten zich intussen ook al goed zien. Terwijl er nog gebouwd wordt aan de verdieping en de zolder, wordt tegelijk ook het gevelmetselwerk geplaatst.

 

Wil jij hier ook komen wonen of beleggen?

 

Woningen

Vandaag is 65% van de Demerwoningen verkocht. Er zijn nog een paar woningen te koop. Alle hebben ze 2 tot 3 slaapkamers en een carportparking. De woningen genieten van een zeer functionele indeling, een privétuin, een zolder en zijn BEN!

Meer info? Vraag het hier snel aan.

 

Appartementen

Nieuwe Kade - wonen aan het water - heeft 57% van zijn appartementen verkocht. Zoek je een luxueus appartement in de binnenstad met privacy en een fantastisch uitzicht? Dan is Nieuwe Kade echt iets voor jou!

Heeren van Diest, combineert alle troeven van Ezeldijk met betaalbaar wonen. En dat in een knap architecturaal gebouw. Van functionele 1 slaapkamerappartementen tot ruimere 3 slaapkamerappartementen. En van gelijkvloers met voortuin tot de bovenste verdieping met uitzonderlijk hoge plafonds: dat, en alles daartussen, vind je in Heeren van Diest. Ook rendabel voor beleggers!

Meer weten over onze appartementen? Vraag het hier.

 

✔ Topligging in hartje Diest

✔ Demer doorkruist de site en er is een charmant parkje met vijver

✔ Dichtbij openbaar vervoer, alle centrum-voorzieningen en bij groen

✔ Nieuwbouw

✔ Zeer energiezuinig wonen, meeste units zijn BEN

✔ Veilig ondergronds parkeren

✔ Totale binnenafwerking naar smaak van de koper

✔ Persoonlijke begeleiding doorheen het heel bouwtraject

 

Brochure

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox

Brochuredownload appartementen

Laat je gegevens hier achter en ontvang meteen de brochures van Heeren van Diest en Nieuwe Kade in je mailbox

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan